Tuoreimmat kuulumiset

Järjestämme ainutkertaiset grillijuhlat pe 1.9. klo 19.30!


30.08.2017

Mistä oikein on kyse? 

Maanalaisen pysäköintilaitoksen rakentaminen on vaikuttanut koko kaupungin keskustan kulku-  ja liikennejärjestelyihin. Erityisesti se on muuttanut rakennustyömaan lähialueella sijaitsevien yritysten kulkuyhteyksiä, ja yksi näistä työmaa-alueen laidalla sijaitsevista yrityksistä on Ravintola Juurella. 

 

”Ravintolan edessä sijaitseva Keskustorin työmaa on muuttanut selkeästi ravintolaamme pääsyä. Olemme kuitenkin kääntäneet sen voitoksemme ja sanoneet pohjalaiseen tyyliin, että siinä on meidän terassin teko kesken”, nauraa ravintolan omistaja Jani Unkeri. 

 

Uusi jalankulkuyhteys on parantanut merkittävästi kaupunkilaisten mahdollisuutta liikkua työmaa-alueen läheisyydessä, joten pitäähän sitä juhlia. Ja milläs muullakaan tavalla kuin perinteisesti makkaraa paistamalla. Tosin Ravintola Juurella tekee sen omalla paikallisella vivahteellaan ja myös makkarat paistetaan Teuvan Keitintehtaan kanssa yhteistyönä tehdyissä grilleissä. Itse tilaisuus pidetään Keskustorin kannella ja pöydistä voi katsella rakentuvaa kaupungin keskusta.

 

”Järjestämme juhlat, koska haluamme päästä lähemmäs asiakkaitamme sekä tuoda esiin sen, että teemme tätä kaupunkia yhdessä. Työskentelemme mielellämme eri tahojen kanssa, eikä kaikki tekeminen ole rahassa mitattavissa. Meidän on ollut helppo tehdä yhteistyötä myös Seiparkin ja Lemminkäisen kanssa, minkä pohjalta tämäkin grillijuhlaidea lähti”, Juurella-ravintolan Unkeri kertoo ja jatkaa:

 

”Olemme myös mukana Suomi 100- juhlavuoden ”Syödään yhdessä”-ilmiössä. Juhlat sopivat hyvin siihenkin teemaan. Toivotan jokaisen kynnelle kykenevän paikalle, pidetäänhän juhlat ainutkertaisella paikalla."

 

Seiparkin ja Lemminkäisen kanssa yhteistyössä järjestettävät grillijuhlat pidetään Keskustorin kannella tulevana perjantaina, 1.9. klo 19.30 alkaen. Juhlapaikalle pääsee työmaan portista, joka sijaitsee Koulukadun ja Kalevankadun risteyksessä (ks. kuva). Tilaisuuden päättää Keskikaupungin yön järjestämä upea tulinäytös noin klo 21.15. Näytös järjestetään työmaan portin vieressä. Jos ensimmäinen tulinäytös jää jostain syystä näkemättä, niin toinen esitys on klo 22.30 Kauppatorilla. Neljättä kertaa järjestettävän Eparifestarin teemana on valot, tuli ja lämpö, ja se sopii hyvin myös näihin grillijuhliin.


Takaisin uutisiin

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä

Sulje sivuvalikko