Tuoreimmat kuulumiset

Kasvun seurantaa aitiopaikalta


28.03.2017

 

Teksti ja kuva: Kirsi Kuusisto

 

Pankinjohtaja Tiina Mäkelällä on mahdollisuus kokea historian lehtien havina päivittäin omalla työpaikallaan. OP Etelä-Pohjanmaan toisen kerroksen ikkunoista Keskuskatu 9:stä avautuu näköalapaikkoja suoraan Keskustorille ja sille johtaville kaduille. Helmikuun puolivälistä alkaen pankin asiointi on ohjattu sisäpihalta, josta yksi pankin sisäänkäynneistä on tosin ollut aikaisemminkin.

 

– Panostimme hyviin, selkeisiin opasteisiin. Varmaankin tämän vuoksi asiakkailta saatu palaute pääsisäänkäynnin sulkemisesta rakentamisen ajaksi on ollut yleisesti ottaen positiivista. Parkkitilat sisäpihan puolella olivat myös aikaisemmin asiakkaidemme käytettävissä, kertoo Mäkelä.

 

Hän toteaa myös, että verkkoneuvotteluiden ja mobiilipalveluiden käytön lisääntyminen on omalta osaltaan helpottanut asiakkaiden arkea ja vähentänyt myös tarvetta tulla fyysisesti konttoriin tapaamiseen. ”Tapaaminen onnistuu niin hyvin kotisohvaltakin”, ovat asiakkaat kommentoineet.

 

Keskustorin rakentuminen edustaa Tiina Mäkelän mukaan upealla tavalla kaupungin kasvua ja eteenpäin menoa. Myös muualta Suomesta tuleville pankin vieraille on Mäkelän mukaan kerrottavana mukava tarina kaupungin kehittymisestä sekä siitä, miten se tarjoaa yrityksille hyvän kasvualustan. Henkilökunnan kannalta aitiopaikalla työskenteleminen jää varmasti mieleen.

 

– Lyhyellä aikavälillä rakentaminen ja poikkeusjärjestelyt voivat olla kipeä asia, mutta pitkällä aikavälillä ajateltuna lopputulos on hieno. Uusi, upea tori tulee varmasti ruokkimaan itse itseään. Tästä tulee toimiva keskusta.


Takaisin uutisiin

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä

Sulje sivuvalikko