Tuoreimmat kuulumiset

Keskustorin pysäköintilaitoksen kannen yli jalankulkuyhteys Koulukadulta Keskuskadulle!


05.07.2017

Keskustorin pysäköintilaitoksen rakennustyöt ovat edenneet siten, että 4.7. saatiin avattua Keskustorille jo valetun pysäköintilaitoksen kannen päälle jalankulkuyhteys Koulukadulta Keskustorin yli Keskuskadulle.

 

Lemminkäinen Infra Oy rakensi kannen päälle turvallisen käytävän, joka avasi yhteyden Koulukadun ja Kalevankadun risteyksestä Keskuskadulle Vaasan talon eteen, joten keskustan jalankulkuyhteydet paranivat kertaheitolla huomattavasti. Käytävä helpottaa etenkin Vaasan talossa toimivien liikkeiden ja ravintoloiden, kuten Juurella-ravintolan, parturi-kampaamojen Black ja Katalook arkea, ja tietenkin myös Keskuskadulla toimivien yritysten tavoitettavuus paranee huomattavasti.  

 

Oheisessa kuvassa avattu puinen yhteyskäytävä näkyy valetun Keskustorin pysäköintilaitoksen kannen päälle vasemmassa reunassa.  

 

Käytävältä pääsee myös kulkemisen yhteydessä tutkailemaan edistyviä rakennustöitä, koska reuna-aitojen korkeus on pidetty niin matalana kuin mahdollista. Toivomme kuitenkin, että käytävää käyttäessä pysytään liikkeessä, ettei vaan liikenne tukkeudu. :) 

 

Ainakin Juurella -ravintola otti yhteyden avaamisen innoissaan vastaan. Näin ainakin tästä heidän myös mainiona kulkuyhteyden opastusvideona toimivasta pätkästä voisi päätellä. :) 


Takaisin uutisiin

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä

Sulje sivuvalikko