Tuoreimmat kuulumiset

Keskustorin pysäköintilaitoksen kansi on valmis


06.10.2017

Keskustorin maanalaisen pysäköintilaitoksen valmistumisen loppusuora häämöttää ja tällä hetkellä Keskustorin kannen alaiset rakenteet alkavat olla valmiita. Pysäköintilaitoksen pilarit, seinät ja lattiat ovat tehty sekä viemäröinnit ja vesi- ja lämpöeristeet ovat valmistuneet. Seuraavaksi valmiin kannen päälle  rakennetaan toriterminaalin betoni- ja teräsrakenteita. 

 

”Käytännössä toriterminaalin rakentaminen ei aiheuta äänihaittoja eikä sitä oikein muutenkaan huomaa. Maanpinnan yläpuolelle tehdään nyt aluksi vain muutamia pysäköintilaitoksen rakenteita”, kertoo Seiparkin toimitusjohtaja Mika Mäntykoski. 

 

Tulevia työvaiheita ovat:

- Toriterminaalin teräsrakenteet 

- Sisäänajon teräsrakenteet

- Sähköasennukset 

- Julkisivujen pinnoitukset

- Ovi- ja ikkuna-asennukset 

- Sisäänajon lattialämmitysten asennukset 

 

Keskustorin alueella säilyvät aikaisemmat muutokset liikennejärjestelyissä. Eli Keskuskadun aseman puoleinen pää on edelleen suljettu kaikelta liikenteeltä työmaiden kohdalla. Lisäksi jalankulkuyhteys säilyy edelleen Kalevankadulta Vaasantalon edustan kautta Keskuskadulle sekä työmaiden ohi Kalevankatua pitkin. 

 

”Työmaan työt etenevät edelleen suunnitellusti. Nyt ollaan saavutettu vaihe, jossa valmiin lopputuloksen alkaa jo hahmottaa”, Mäntykoski kertaa työmaan tilannetta.

 

Voit seurata Keskustorin rakentumista reaaliaikaisesti työmaalle kytketystä live-kamerasta.  Seuraava avoin yleisötilaisuus järjestetään lokakuussa, ja siinä kerrotaan työmaan etenemisen menneet ja tulevat vaiheet. Tiedotamme tilaisuudesta lisää tällä sivustolla.


Takaisin uutisiin

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä

Sulje sivuvalikko