Tuoreimmat kuulumiset

Kiitos! Viime perjantaina järjestetyt grillijuhlat oli menestys


08.09.2017

Viime perjantaina Ravintola Juurella, Lemminkäinen ja Seipark järjestivät yhteiset ja ainutkertaiset grillijuhlat keskeneräisellä työmaa-alueella. Syksyn viimeisimpiä ulkoilmajuhlia juhlittiin perinteisesti makkaraa paistamalla Ravintola Juurella -tyyliin ja Teuvan Keitintehtaan kanssa yhteistyönä tehdyissä grilleissä. 

 

Illan aikana paikalle saapui parisensataa herkuttelijaa ja Keskustorin kannen päälle varatut pöydät olivat ahkerassa käytössä. Käytännössä ruokaa siis tarjoiltiin tauotta melkein koko kaksituntinen! Paikalle saapuneita kiinnosti tyylikkäästi koottu grilliannos ja sen ilmaisuus hämmästytti monia. Myös Keskustorin työmaan kansi ja työmaa-alueen töiden eteneminen kiinnosti kävijöitä.

 

”Haluamme kiittää kaikkia juhlijoita hyvästä grillijuhlasta! Olimme myös hyvin ilahtuneita siitä, kuinka moni pääsi paikalle”,  sanoo Seiparkin toimitusjohtaja Mika Mäntykoski ja jatkaa:

 

”Työmaa-alueelle pääsee tutustumaan myös ensi viikolla, sillä Lemminkäinen Infra Oy järjestää pysäköintilaitoksella avoimet ovet -tilaisuuden. Tapahtuma on osa arkkitehtuuriin keskittyvää Alvar Aalto-viikkoa  ja se järjestetään torstaina 14.9. klo 16-19. Ja tämäkin tapahtuma on ilmainen.”

 

Syyskuun alun Grilli-ilta päättyi Keskikaupungin yön järjestämään innostavaan tulinäytökseen. Katso lisää illan aikana otettuja kuvia!


Takaisin uutisiin

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä

Sulje sivuvalikko