Tuoreimmat kuulumiset

Oletko seurannut Keskustorin rakentumista?


09.08.2017

Visio Seinäjoen uudesta ja elävästä ydinkeskustasta on pikkuhiljaa muuttumassa todeksi. Keskustorin remontoiminen viihtyisäksi kaupungin keskukseksi on kestänyt nyt kymmenisen kuukautta, ja vaiheittain valmistuvat muutostyöt ovat kokonaisuudessaan valmiita ensi vuoden loppupuolella. Keskustorin alueelle rakennetaan maanalainen pysäköintilaitos, kolme uutta kerrostaloa, lisää liiketilaa sekä uusi torialue kaupunkilaisten kohtaamispaikaksi.

 

Koska keskustan alueen muutos on mittava ja sen rakentaminen vie aikaa, kysyimme Keskustorin läheisyydessä ohikulkevien ihmisten ajatuksia torialueen uudistumisesta ja varsinkin siitä, millaisia odotuksia alueen tulevaa käyttöä kohtaan on.

 

Kysyimme seuraavat kysymykset:

 

1.       Oletko seurannut Keskustorin rakentumista?

2.       Mitä odotat Keskustorin valmistumiselta?

 

 

Mika Wiik

 

1.       Olen seurannut Keskustorin rakentamista ohi kulkiessani eikä sen rakentaminen ole häirinnyt mitenkään. Asun Ilmajoella ja pyöräilen tänne elämysreittiä pitkin.

2.       Odotan eniten parkkitilaa, sillä se on ollut mielestäni kaupungissa huonoa. Minulla ei ole erityisiä toiveita eri myymälöille, sillä nytkin keskustassa on aika hyvin kaikki tarvittavat liikkeet.  

 

Terhi Kujala

 

1.       Rakentaminen on aavistuksen verran häirinnyt keskustassa liikkumista, koska auto pitää jättää remontin takia kauemmas kuin aikaisemmin.

2.       Odotan enemmän parkkipaikkoja keskustan alueelle sekä uudistunutta keskustan aluetta ja myymälöitä. Keskusta on pysynyt pitkään samanlaisena.

 

Hanna Särmö

 

1.       En ole ehtinyt seurata ollenkaan remonttia, mutta ei rakentaminenkaan ole mitenkään häirinnyt.

2.       Hyvä, että keskustaan tulee enemmän parkkipaikkoja. On myös kiva, että keskustaan tulee jotain uutta.

 


Takaisin uutisiin

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä

Sulje sivuvalikko