Tuoreimmat kuulumiset

Pysäköintilaitoksen rakennustyöt etenevät suunnitellusti


05.04.2017

Kuukausittainen yleisötilaisuus maanalaisen pysäköintilaitoksen rakentamisesta järjestettiin keskiviikkona 29. maaliskuuta. Tilaisuudessa korostuivat työmaalla käynnissä olevat vaiheet ja rakentamisen aikataulu.

 

Keskustorin maanalaista pysäköintilaitosta on nyt rakennettu noin kuuden kuukauden ajan. Mennyt talvi oli armollinen rakentajille, ja rakennustyöt ovatkin edenneet suunnitellusti. Myös aikataulussa on pysytty.

 

Ensimmäisessä vaiheessa alkanut kunnallistekniikan siirto saadaan tämän viikon aikana valmiiksi Koulukadulla, mikä helpottaa kulkua työmaan vieressä oleviin kiinteistöihin. Tällä hetkellä työmaalla on käynnissä rakentamisen toinen vaihe.

 

Seuraavat työt ovat:

-          Viikolla 13-14: tukiseinien pontitus. Työ voi aiheuttaa lähistölle tärinää ja meteliä. Tukiseinien pontitusta tehdään myös loppukesästä.

-          Viikolla 15: pysäköintihallin lattiaan asennetaan talotekniikkaa . Asennukset saattavat vaatia louhintatyötä. Työ aiheuttaa meteliä lähialueelle.

-          Viikolla 17: kannen ensimmäinen holvivalu. Holvivaluja tehdään noin kerran kuukaudessa

 

Yleisötilaisuudessa työmaapäällikkö Kari Koskinen kertoi kevään ja alkukesän olevan rakennustyömaalla kriittisintä aikaa, sillä pysäköintilaitoksen kansi tulee saada valmiiksi Keskuskadulla kesäkuun loppuun mennessä. Kannen valmistuminen mahdollistaa Keskuskadun käytön työmaaliikenteelle ja työmaan siirtymisen Koulukadulle vaiheeseen 3.

 

Myös muut keskustorin viereiset rakennustyömaat ovat hyvässä vauhdissa. Kiinteistö Oy Parkitus valmistuu jo tammikuussa 2018.

 

Seuraava yleisötilaisuus järjestetään huhtikuussa. Tiedotamme tilaisuudesta lisää tällä sivustolla. Voit seurata keskustorin rakentumista reaaliaikaisesti työmaalle kytketystä live-kamerasta. Kameran löydät täältä.


Takaisin uutisiin

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä

Sulje sivuvalikko